• Dhukungan telpon +86-13902850362

PITUTIK & KANGGO PUREFINE

FRANK, didegake ing 2006, dununge ana ing Foshan, China. Frank minangka panyedhiya solusi peralatan ruangan jedhing utama ing China. Kita mesthi ngeling-eling konsep asli, lan wis fokus ing kabinet kamar mandi sing bermutu kanggo 13 taun. Nganti saiki FRANK wis nyiyapake luwih saka 500 toko ing njero negeri lan luar negeri.

Produsen kabinet kamar mandi berkualitas tinggi China lan dodolan langsung saka macem-macem ukuran lan gaya kabinet cermin jedhing!! Perabot jedhing minangka barang sing penting ing omah kita. Vanity kamar mandi sing cocog bakal nyandhang jedhing. Kabinet kamar mandi sing apik bisa nggawe urip kita luwih seneng. Dadi penting banget kanggo ngerti gaya jedhing. Lan apa gaya lemari tembok kamar mandi? Sabanjure FRANK bakal nggawe ringkesan lemari kamar mandi sing adol panas menyang sampeyan.
INGKIR SAIKI