• Dhukungan telpon +86-13902850362

Sekawan tips kanggo ngindhari kabinet cermin jedhing LED!

Sakmenika, people pay more and more attention to the quality and style of the led bathroom mirror cabinet. Contone, the bathroom furniture cabinets should not only have a good appearance and decoration but also increase the storage function of the toilet. Nanging,, ana macem-macem jinis kamar mandi sing adol ing pasar. Sawise nggunakake jangka panjang, ubah bentuk kabinet asring dumadi. Kepiye supaya ora ngindhari kahanan kasebut? Sabanjure Frank nuduhake sawetara cara kanggo nyegah deformasi ruangan kamar mandi lan lemari-kamar lemari.

Umume ngomong, the deformation of the bathroom cabinet is mainly due to the following three factors:

Kapisan yaiku pilihan lan kualitas bahan ora cocog karo standar; nomer loro yaiku film pelindung ing permukaan bahan rusak amarga nabrak nalika transportasi; the third is that the toilet is too humid and the wood is exposed to the humid environment for a long time.

Look for preventive measures.

1.Sakarepe, nalika milih lemari jedhing, merek iku penting banget.

Ana macem-macem jinis lemari jedhing ing pasar, saengga gampang kita bingung nalika milih. Umume ngomong, kanggo merek sing apik, quality and after-sales are more guaranteed. Sawise entuk kabinet kamar mandi, pisanan kabeh, priksa apa ana tandha bungkus ing permukaan. Yen ana, golek sudagar kanggo mbalek maneh kanthi waktune.

2.When installing the washbasin on the bathroom wall cabinets, sendi kasebut kudu disegel nganggo lem gelas. Iki kanggo nyegah uap banyu ora mlebu menyang kabinet liwat celah kasebut, which will lead to moisture in the entire storage area, resulting in material deformation and even a peculiar smell. Ing wektu iki, the bathroom cabinet can not only play a role in storage but also affect the mood of the whole day.

3. Supaya bisa nyuda pengaruh kelembapan ing lemari kamar mandi, jamban kudu dijaga ventilasi.

Mbukak jendhela lan penggemar exhaust ing kamar mandi perlu, luwih becik bisa njaga pisah garing. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu milih kabinet jedhing kanthi sikil kabinet sing luwih dhuwur, and with a 304 stainless steel footpad, mburi kabinet luwih becik ora cedhak karo tembok, saengga kanthi efektif ngasingake kelembapan ing lemah lan tembok.

4.Biasane uga menehi perhatian marang pangopen lemari jedhing, pas wektune ngresiki banyu ing lemari.

Ing gesang, percikan banyu saka cuci banyu lan tutul ora bisa ditindakake. Nanging,, the joint between the basin and the table should be kept dry to prevent splashing water from staying on the cabinet surface for a long time, nyebabake ewah-ewahan material saka kabinet. Ing wektu iki, milih umpluk kaya, kran banyu banyu minangka cara sing apik kanggo nglindhungi lemari jedhing.

Above are the maintenance skills of the led bathroom mirror cabinet. Yen sampeyan butuh saran lan kawruh sing luwih profesional ing proses tuku lemari vanity kamar mandi, please contact Frank.

Tags: ,
INGKIR SAIKI