• Dhukungan telpon +86-13902850362

How to protect bathroom sink cabinets from moisture?

Nalika milih lemari jamban jedhing, kita bakal nimbang masalah lembab-bukti kahanan kamar mandi kualitas luwih akeh. Due to a large amount of water used in the bathroom, lingkungane pancen lembab. So how is the 48-inch bathroom cabinets with sink moistureproof? Dina iki, as a bathroom furniture manufacturer, FRANK pengin ngenalake metode lembab kabuktian cermin jedhing kanggo kamar mandi.

1.wall hung bathroom vanity or bathroom cabinet recessed in the wall can prevent water vapor penetration.

The main source of moisture in the floor. The wall-hung and wall mounted bathroom cabinets solve the problem of moisture absorption at the bottom of the cabinet and successfully block 50% seng nembus kelembapan ing lemari jedhing. Bathroom corner cabinet wall mounted can not only avoid direct contact with the ground but also maximize the use of the upper bathroom space.

2.Corner bathroom cabinet with high metal legs can avoid direct contact with water vapor on the ground.

Yen kabinet jedhing nggunakake sikil kabinet kayu, gampang golek lembab, lan kanthi ora sadar, bakal nggawa kelembapan menyang awak kabinet, sing pungkasane bakal nyebabake ubah bentuk kabinet kabeh. Yen sisih ngisor lemari nggunakake logam minangka bahan sikil kanggo ndhukung kabinet, masalah kasebut bakal ditanggulangi kanthi trampil. Kajaba iku, sikil kabinet aluminium kuwat banget, sing bisa nahan tekanan gedhe saka cekungan. And the anti-rust characteristics of aluminum can ensure that the cabinet legs do not rust after contact with water.

3.Pipa karo saluran solokan

Basin sing ana gandhengane karo vanity sink mung umume, frekuensi panggunaan uga cukup dhuwur. Pipa outlet banyu banyu bakal ngliwati piring ngisor lan mlebu ing lemah. The condensed water in the basin will also take the opportunity to sneak into the cabinet bottom plate from the cutting edge of the plate so that the bathroom cabinet bottom plate is affected by moisture and deformation. Selama solokan banyu anti banyu dipasang ing outlet pipo ing ngisor kolam renang, umur layanan kabinèt bisa ditambahi.

4.Waterproof aluminum foil pad at the bottom of the cabinet to prevent moisture

Miturut pengalaman adus biasa, kita bakal nemokake manawa cekungan utawa kran banyu ing jedhing bakal ngasilake banyu sing kondensine nalika nemoni hawa panas, which will flow into the bottom of the bathroom sink cabinets along with the table, nyebabake kabinet dadi cethek lan cacat. Yen sampeyan bisa nambah lapisan aluminium foil utawa pad karet ing ngisor kabinet kanthi tepat ing wektu, sampeyan bisa ngrampungake masalah iki, sing ora mung bisa nyegah kelembapan nanging uga ndandani produk adus.

Tags:
INGKIR SAIKI