• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
72 Inch American Style Solid Wood Bathroom Vanity
72 Inch American Style Solid Wood Bathroom Vanity
72 Inch American Style Solid Wood Bathroom Vanity
72 Inch American Style Solid Wood Bathroom Vanity
72 Inch American Style Solid Wood Bathroom Vanity
72 Sikil Solusi Kamar Mandi Kayu Amérika Gaya

The PR9281800 double sinks bathroom vanity blends a luxurious Ash finish with clean transitional style that complements any bathroom. Hand-crafted out of solid Ash wood, this vanities feature matched design soft-close doors and offers two soft-close drawers inside. A perfect choice for the modern bathroom.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model : PR9281800
Product Part: Vanity+Countertop +Mirror
Dimensions: Kasewakan: 1800*550*885、Pangilon: 570*45*1200*2pcs
Werna: Ash or customized
Materi: Solid ash wood, Natural marble, DTC hardware.

 

 

1. 2 soft-close doors

2. Two soft-closedrawers

3. Adjustable height levelers

4. Natural marble

5. eco-friendly paint

6. handcrafted vanity

7. Wood frame mirror

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI