• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
American style single sink wall hung bathroom vanities
American style single sink wall hung bathroom vanities
Tembok wastafel tunggal gaya Amerika nggantungake kesombongan jedhing

The PR886 double sinks bathroom vanity blends a luxurious Ash finish with clean transitional style that complements any bathroom. Hand-crafted out of solid Ash wood, this vanities feature matched design soft-close doors and offers two concealed drawers inside. A beautiful piece of furniture for your bath.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model : PR886
Product Part: Vanity+Countertop +Mirror
Dimensions: Kasewakan: 1350*600*850、Pangilon: 540*40*1000
Werna: Ash or customized
Materi: Solid ash wood, Natural marble, DTC hardware.

 

 

1. 2 soft-close doors

2. Two concealed drawers inside

3. Adjustable height levelers

4. Natural marble.

5. eco-friendly paint

6. handcrafted vanity

7. Wood frame mirror

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI