• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
Vanities Kamar Gaya Amérika Kanthi Dijual Kanggo Tapak

Featuring solid Rubber wood construction, soft-close drawer glides, and multiple stone top options,This F7281 blends quality, style, and versatility. Add the coordinating mirror, mirrored storage cabinet or linen tower to complete the look of your bathroom.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model : PR-7281
Product Part: Vanity+Countertop +Mirror
Dimensions: Kasewakan: 800*550*850

Pangilon: 750*130*900

Werna: White or customized
Materi: Solid Rubber wood, plywood, Natural marble, DTC hardware.

 

1. 2soft-close doors

2. Adjustable height levelers

3. Natural marble.

4. eco-friendly paint

5. handcrafted vanity

6. Wood frame mirrorand vanity

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI