• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
Pabrik Vanity Kamar Gaya Amérika ing Amérika

1. Beautiful bathroom furniture is a luxury that lasts. Create your personal sanctuary from our American style bathroom vanity Collection with its natural elegance, fluid lines and graceful legs.

2. Sleek on the outside, organized on the inside.

3. To meet all your needs,our basin faucets are specially tailored,in order to suit the different demands of users. With a variety of different surface finishing materials, to create your own personality, as a fashion decoration for your bathroom.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model Ora. PR-704
Materi Main cabinet: Kayu padhet; ndhuwur marmer & Ceramic sink
Ukurane Vanity size: 1600*600*860mm、Ukuran pangilon: 700*50*1000 mm
Painting America Valspar Huarun painting.
7 lukisan lapisan.
Packing Pangilon, cabinet and marble pack separately.
1. Pangilon: Inner EPE first, With 6 side 2cm thickness foam inside standard 5 layer carton; wood frame outside.
2. Kabinet: Inner EPE first , With 4 side 2 cm thickness foam inside standard 5 layer carton, wood frame outside.
3. Marble with basin: Half-cut carton with thick form in the bottom, custom matching wood frame for each model.
4. Honeycomb carton for option.

 

 

1. Various sizes and color are available according to customer’s request.

2. 32 way waterproof treatment

3. Eco-friendly lacquer painting

4. painted 7 times for scratch-proof

5. Free logo desing,free catalogue design,free packing design

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI