• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers
Gaya Antik Pembekal Kamar Mandi Kamar Kayu

This luxury batroom vanity cabinet set features with 4 full extention drawer & 1 lawang .

Mirro cabinet makes you feel more functional .

Balck natural marble decorates this vanity more luxury .

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model F-7206
Ukurane Kabinet:1250*600*860mm、Pangilon:1200*160*1030mm
Materi American oak
Countertop Natural marble
Cekungan 1280℃ one time molding ceramic basin. Kekandelan glasir>1.1mm
Pangilon American oak frame ,5mm copper free silver mirror
Werna C62 walnut opening paint (bisa ndeleng gabah kayu asli)
Hardware DTC soft closing hinge & slide laci sing kurang sithik

 

 

1. Imported American Oak wood ;

2. Opening paint which can see original wood grain;

3. Soft closing hardweare

4. Invisible undermounted drawer slide

5. Natural marble ,easy to clean

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI