• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Mandi Sandi Mandi Antik Tiongkok Cina lan Pabrik Usaha

Equipped with full extension soft closing drawr sliders and door hinge, the Diana collection is here to impress. Made with beautiful solid Amecian Oak wood harvested in eastern North America. Expertly crafted with dovetail joinery for long lasting durability and a touch of class.

The natural marble countertop completes the look and is easy to clean, giving you a clean look for years to come.

For this collection ,we have 3 standrard size ,we can alsocustom your size.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

Model F-7032
Ukurane Kabinet:1200*600*860mm

Pangilon:1000*1075mm

Materi American oak
Countertop Natural marble
Cekungan 1280℃ one time molding ceramic basin. Kekandelan glasir>1.1mm
Pangilon American oak frame ,5mm copper free silver mirror
Werna C51 White opening paint (bisa ndeleng gabah kayu asli)
Hardware DTC soft closing hinge & slide laci sing kurang sithik

 

 

1. Imported American Oak wood.

2. Opening paint which can see original wood grain.

3. Soft closing hardweare.

4. Invisible undermounted drawer slide.

5. Natural marble ,easy to clean.

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI