• Dhukungan telpon +86-13902850362
×
Double basin design modern MDF bathroom vanity cabinet with led light mirror F-7794
Double basin design modern MDF bathroom vanity cabinet with led light mirror F-7794

Ideal LED bathroom mirrorEnergy efficient super white LED Lights-6000K with both anti-fog button and dimmable LED round touch button.Unique dimmable round touch designThe LED backlit wall mirror light is dimmable controlled with a round touch button.Anti-Fogging and no light leaking .High Quality with strong packaging .Modern style Free standing bathroom cabinet.drawer provide big storage space.

Detail Produk Umpan balik saiki

 

 

Model #: F-7794
Product Part: Mirror+basin+cabinet
Dimensions: Kasewakan: 1600*500*4800mm
Pangilon:1600*40*750mm
Werna: As picture, Customized is very welcomed
Materi: 5mm Silver LED Mirror/ Mirror Cabinet
Ash, Oak Solid Wood/Plywood/Melamine Board/MDF
Natural Marble Countertop/Artificial Solid Surface Basin/Ceramic BLUM/DTC/Hettich

 

 

1.Wall Mounted;
2.Carcase Material:Plywood, Solid Wood;
3.Countertop Material:Ceramic, Marble, Solid Surface;
4.Owns business rare dehumidification room for strict humidity control;
5. 5mm Silver LED Mirror/ Mirror Cabinet.

Q1: Apa bahan kabinet kesombongan jedhing?
A1: Kita nggunakake kayu solid kanggo pigura, kayu lapis kanggo mburi&panel sisih.

 

P2: Apa Frank nyedhiyakake OEM&Layanan ODM?
A2: Sugeng rawuh OEM&Pesenan ODM, kita duwe tim desain profesional karo 13 pengalaman kanggo OEM&Layanan ODM.

 

P3: Suwene wektu pimpinan?
A3: Biasane 35 dina.

 

P4: Apa cara kemasan?
A4: Kasewakan: Karton standar kanthi wawasan papan madu. Countertop: Karton standar kanthi bentuk gelembung ing njero, bungkus nganggo bingkai kayu utawa cilik kayu ing njaba. Cara ngemas bisa digunakake.

 

P5: Kepiye babagan syarat pembayaran?
A5: 30% celengan majeng, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

 

P6: Apa aku bisa duwe logo ing produk?
A6: Nggih, sampeyan bisa.

 

P7: Apa regane layanan sing diwenehake Frank?
A7: Frank provde logo logam gratis, Simpenan, desain produk, desain katalog khusus lan foto produk profesional kanggo sampeyan.

 

 

(We have hard-working after-sales team, who are providing after-sales service and protection for our clients.)

 

 

If you have some problems about Double basin design modern MDF bathroom vanity cabinet with led light mirror F-7794, or want to know more details about Buthtub,Mordern style,Lumahing padhet,lsp. Welcome to contact us!

Looking forward to your inquiry.

 

Tags:
Kirim pesen sampeyan menyang kita:
INGKIR SAIKI
INGKIR SAIKI