• Јавете се за поддршка +86-13902850362

ОБИДНИЧКИ КУITЕ И БАТ

ФАРК, основана во 2006, се наоѓа во Фошан, Кина. Френк е водечки давател на решенија за мебел за бања во Кина. Ние секогаш го имаме на ум оригиналниот концепт, и се фокусираше на висококвалитетен кабинет за бања за 13 години. Досега Френк поставуваше повеќе од 500 продавници во домашни и во странство.

Кинески висококвалитетен снабдувач на кабинети за бања директна продажба и дизајни на разни големини и стилови на кабинет за огледало за бања!! Мебелот за бања е суштинска ставка во нашиот дом. Соодветната суета на бањата ќе ја освежи нашата бања. Убав кабинет за бања може да го направи нашиот живот посреќен. Затоа, многу е неопходно да се знае стилот на бањата. И кои се стилови на кабинетот за wallидни купатила? Следната FRANK ќе ви направи мало резиме на ормани за купатило со топла продажба.
ИСТРАУВАЕ СЕГА