• Јавете се за поддршка +86-13902850362
 • Дома
 • Суета за бања во американски стил
Суета за бања во американски стил
 • Кориснички суети за бања во американски стил
      Модел : Дел на производот PR-850: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 800*580*850、Огледало: 700*40*830 Боја: Бел или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер.     1. 2нежно затворени врати 2. 1фиока со меко затворање 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер. 5. еколошка боја 6. рачно изработена суета 7. Огледало на дрвена рамка
 • Ниска цена Единица за суета за бања во американски стил
    Модел : Дел на производот PR-748: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 1000*600*850 Огледало: 580*30*800 Страничен шкаф:300*165*800 Боја: Бел или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер.     1. 2нежно затворени врати 2. 2фиока со меко затворање 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер. 5. Еколошка боја 6. Рачно изработена суета 7. Дрвена рамка
 • Единици за суета во бања во цврсто дрво во американски стил
  Модел : F-7443 Дел на производот: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 1000*500*840、Огледало: 900*165*810 Боја: Бело, гери или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер.   1. 2нежно затворени врати 2. 2фиоки со меко затворање 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер. 5. еколошка боја 6. рачно изработена суета 7. Огледален ормар и суета
 • Прилагодени суети за бања во американски стил со мијалник
  Модел : F-7143 Дел на производот: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 1250*590*850、Огледало: 1100*155*900 Боја: Бел или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер. 1. 2нежно затворени врати 2. Рамнини за прилагодување на висината 3. Природен мермер. 4. еколошка боја 5. Рачно издлабени детали суета 6. Огледало за мироранд на рамка од дрво Q1: Кој е материјалот
 • Прилагодена суета за бања со мијалник во американски стил
    Модел PR-949 Големина на ормар 2020 * 580 * 850мм Големина на огледало 1700х60х900 мм Материјал Гумено дрво Табла Природен мермерен слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1мм Огледало материјал Гумена рамка од дрво ,5мм без бакар сребрено огледало Боја C25 Бела боја за отворање Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR, еколошка
 • Суета за бања во американски стил за хотели
    Модел PR-861 Големина на ормар 737х580х850мм огледало 680х125х880мм материјал Материјал гумен даб Плоча за природен мермер Слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1mm огледало гумена рамка од дрво ,5мм огледало без бакар сребро Боја C25 Беж боја за отворање Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & спуштен слајд на фиоката 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина.
 • 72 Суета сурово дрво бања со американски стил
    Модел : Дел од производот PR9281800: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 1800*550*885、Огледало: 570*45*1200*2компјутери Боја: Пепел или прилагоден материјал: Цврсто дрво од пепел, Природен мермер, ХТВ хардвер.     1. 2 нежно затворени врати 2. Две фиоки со меко затворање 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер 5. еколошка боја 6. рачно изработена суета 7. Огледало на дрвена рамка
 • Americanид со еден мијалник во американски стил, обесени суети за бања
    Модел : Дел на производот PR886: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 1350*600*850、Огледало: 540*40*1000 Боја: Пепел или прилагоден материјал: Цврсто дрво од пепел, Природен мермер, ХТВ хардвер.     1. 2 нежно затворени врати 2. Внатре две скриени фиоки 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер. 5. еколошка боја 6. рачно изработена суета 7. Дрвена рамка
 • Суети за бања со американски стил со врвови за продажба
    Модел : ПР-7281 Дел на производот: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 800*550*850 Огледало: 750*130*900 Боја: Бел или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер.   1. 2нежно затворени врати 2. Рамнини за прилагодување на висината 3. Природен мермер. 4. еколошка боја 5. рачно изработена суета 6. Огледало за мироранд на рамка од дрво Q1: Што е
123Следно>...7 Страница 1 на 7
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА