• Јавете се за поддршка +86-13902850362
 • Дома
 • ЛЕД огледало за бања
ЛЕД огледало за бања
 • Дизајн со двоен слив модерен кабинет за суета за бања со MDF со предводено светло огледало F-7794
      Модел #: F-7794 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1600*500*4800mm огледало:1600*40*750мм Боја: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм Сребрена ЛЕД Огледало / Огледало Ормар Пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ Плоча од природен мермер / вештачки цврст површински слив / керамички BLUM / DTC / Hettich 1. Монтиран на allид; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички, Мермер, Солидна
 • Дизајн на двоен слив модерен кабинет за суета за бања со MDF со предводено светло огледало F-7567
      Модел #: F-7567 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1800*600*850mm огледало:650*82*1200mm / 2 Боја: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм Сребрена ЛЕД Огледало / Огледало Ормар Пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ Плоча од природен мермер / вештачки цврст површински слив / керамички BLUM / DTC / Hettich 1. Монтиран на allид; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички, Мермер, Солидна
 • Дизајн со двоен слив модерен кабинет за суета за бања со MDF со предводено светло огледало F-7578
      Модел #: F-7578 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1800*600*576mm огледало:1100*35*750мм Боја: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм Сребрена ЛЕД Огледало / Огледало Ормар Пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ Прибор за природен мермер / Вештачки цврст површински слив / Керамички БЛУМ / ДТЦ / Хетич 1. 1.иден; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички, Мермер, Цврста површина; 4.Поседува…
 • Дизајн на двоен слив модерен кабинет за суета за бања со MDF со предводено светло огледало F-7792
      Модел #: F-7792 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1800*600*450mm огледало:5мм Боја на огледало: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм сребрена LED огледало / огледало ормар природен мермер countertop / вештачки цврст површински слив / керамички пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ БЛУМ / ДТЦ / Хетих 1. Монтиран на allид; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички, Мермер,...
 • Дизајн со двоен слив модерен кабинет за суета за бања со MDF со предводено светло огледало F-7797
      Модел #: F-7797 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1200*595*411mm огледало:1100*35*750мм Боја: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм Сребрена ЛЕД Огледало / Огледало Ормар Пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ Плоча од природен мермер / вештачки цврст површински слив / керамички BLUM / DTC / Hettich 1. Монтиран на allид; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички, Мермер, Цврста површина;...
 • Дневна соба Модерна Европа Ормани за бања Поставени италијански мебел двојни мијалници Базен Бања Суета
      Модел #: F-7785 Дел на производот: Огледало + слив + ормар Димензии: Суета: 1800*600*860mm огледало:5мм Боја на огледало: Како слика, Прилагодено е многу добредојден материјал: 5мм сребрена LED огледало / огледало ормар природен мермер countertop / вештачки цврст површински слив / керамички пепел, Дабово цврсто дрво / иверица / плоча од меламин / МДФ БЛУМ / ДТЦ / Хетих 1. Монтиран на allид; 2.Материјал за труп:Иверица, Цврсто дрво; 3.Материјал на countertop:Керамички,...
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА