Огледало
 • Огледало на рамка за бања со LED осветлување со магла, Злато
    Предмет бр. M-965 Огледало во рамка сребрено LED ретровизор Огледало 5mm без бакар без сребро, антикорозивна големина 600 * 1200мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz сертифициран UL ETL CETL CE CE RoHS 5 мм сребрено поткрепено огледало Боја: Златни материјали: Метал и
 • правоаголно огледало LED осветлено огледало за шминка во бања со лупа
    Предмет бр. M-1039 Огледало во рамка сребрено LED ретровизор 5mm огледало без бакар без сребро, антикорозивна големина 1200 * 750мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz сертифициран UL ETL CETL CE CE RoHS 5 мм огледало со сребрена подлога Материјали: Метална и акрилна рамка го прават тоа
 • Висок кабинет за медицина со LED осветлување и магла
    Предмет бр. M-1022 Огледало во рамка сребрено LED ретровизор 5mm огледало без бакар без сребро, антикорозивна големина 800 * 700мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран Интегриран преден затемнувач што му овозможува на корисникот да контролира…
 • 2、Огледало за шминка на бања осветлено со лупа и прекинувач на допир со сензор
    Предмет бр. М-1013 Рамка материјал сребрено ЛЕД-огледало 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 800 * 1100мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран тип: Огледало со LED-прекинувач за светло: Прекинувач на допир /
 • Правоаголна огледало предводена од бања со одмаглување, Четкан месинг
    Предмет бр. M-956 Огледало во рамка сребрено LED ретровизор 5mm огледало без бакар без сребро, антикорозивна големина 700 * 900мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран Изработен со висококвалитетен издржлив нерѓосувачки челик Зафатен месинг финиш…
 • Безрамно ладно огледало за минирање на песок
    Предмет бр. М. -972 Рамка материјал Огледало без рамка 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина Φ700mm, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифицирани изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење предводено
 • Рамка од не'рѓосувачки челик LED огледало бакар без сребрено стакло огледало
    Предмет бр. М. -956 Рамка материјал Рамка од не'рѓосувачки челик со бранено огледало од злато од титаниум 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 700 * 900мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифицирани изборни функции за
 • Целосно десетто LED ретровизорско облекување
    Предмет бр. М. -939 Рамка материјал Огледало без рамка 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 450 * 1500мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифицирани изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење LED дигитален
12 Страница 1 на 2
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА