Суета за бања

 • Кориснички суети за бања во американски стил

      Модел : Дел на производот PR-850: Суета + countertop + Димензии на огледало: Суета: 800*580*850、Огледало: 700*40*830 Боја: Бел или прилагоден материјал: Цврсто гумено дрво, иверица, Природен мермер, ХТВ хардвер.     1. 2нежно затворени врати 2. 1фиока со меко затворање 3. Рамнини за прилагодување на висината 4. Природен мермер. 5. еколошка боја 6. рачно изработена суета 7. Огледало на дрвена рамка
 • Прилагодена суета за бања со мијалник во американски стил

    Модел PR-949 Големина на ормар 2020 * 580 * 850мм Големина на огледало 1700х60х900 мм Материјал Гумено дрво Табла Природен мермерен слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1мм Огледало материјал Гумена рамка од дрво ,5мм без бакар сребрено огледало Боја C25 Бела боја за отворање Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR, еколошка
 • Суета за бања во американски стил за хотели

    Модел PR-861 Големина на ормар 737х580х850мм огледало 680х125х880мм материјал Материјал гумен даб Плоча за природен мермер Слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1mm огледало гумена рамка од дрво ,5мм огледало без бакар сребро Боја C25 Беж боја за отворање Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & спуштен слајд на фиоката 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина.
 • Wallидна суета за бања во антички стил

    Модел PR-7751 Големина на ормар 800x580x520mm Големина на огледало 700x40x900 mm Материјал иверица Кварц-слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1мм Огледало материјал Гумена рамка од дрво ,5мм сребрено огледало без бакар Боја C215 Хардвер DTC мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина. Повеќекратна водоотпорна обвивка
 • Суета за бања во единечен мијалник во цврсто дрво

    Модел PR-760 Големина на орманот 1000х600х860мм огледало 800х30х1050мм Материјал Гумен даб Облога за природен мермер Слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1mm огледало гумена рамка од дрво ,5мм сребрено огледало без бакар Боја C27 Бела боја Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина. Повеќекратно
 • Суета за бања во цврсто дрво во антички стил со огледало

    Модел F-7118 Големина 800 * 580 * 830мм Големина на ормар 730х980 мм Огледало гумена дабова дрвена рамка ,5мм без бакар сребрено огледало Материјал гумено дабово дрво Облога за природен мермерен слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1mm Боја C24 Бела боја Хардвер DTC мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR,...
 • Фабрика Директна топла продажба Антички американски стил Бања суета

    Модел PR-851 Големина на ормар 1000x580x850mm Големина на огледало 900x40x830mm Материјал гумен даб Плоча за природен мермер Слив 1280 ℃ еднократно обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1mm огледало гумена рамка од дрво ,5мм огледало без бакар сребро Боја C25 Беж боја за отворање Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & под монтиран слајд на фиока 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина.
 • Wallидно дрво Суета за бања во модерен стил

    Орман со големина на моделот F-77251200:1200*580*350мм、Огледало:1200*40*700мм Материјал Рок плоча&Пепел дрво Countertop Карпа плоча слив 1280 ℃ едновремено обликување керамички слив. Дебелина на глазура>1.1мм огледало 5мм без бакар сребрено огледало Боја C246 Хардвер ДТЦ мека шарка за затворање & спуштен слајд на фиоката 1. Бојата VALSPAR, заштита на животната средина. Повеќекратна обработка на водоотпорна обвивка,...
123Следно>...8 Страница 1 на 8

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА