• Јавете се за поддршка +86-13902850362

LED огледало

 • Кинеска фабрика UL CE SAA огледало за шминка од холивуд со сијалица со сијаличка LED

    Предмет бр. Огледало за шминка во Холивуд Материјал на рамка Дрво / огледало од метал 5мм без бакарно сребрено огледало, антикорозивна големина 600 * 750мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 LED сијалица, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран прекинувач за сензор / прекинувач за движење предводена бричење за дигитална температура
 • Цврста американска пепелска рамка од дрво LED огледало матирано минирање

    Предмет бр. М. -1031 Рамка материјал Огледало од дрво од цврст пепел 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 900 * 700мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифицирани изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење предводено
 • Кабинет за медицина за кабриолет за алуминиумско огледало

    Предмет бр. M -1022A Материјал на рамка Алуминиумско огледало 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 800 * 130 * 700мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење Предводена дигитална температура
 • Кабинет за медицина за кабриолет за алуминиумско огледало

    Предмет бр. М. -1022 Рамка материјал Огледало без рамка 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 1160 * 145 * 800мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење Предводена дигитална температура
 • Огледало со нерѓосувачки челик со злато, четка, LED огледало со зголемување 3X

    Предмет бр. М. -1013 Рамка материјал Огледало од Stianless челик 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 800 * 1100мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифицирани изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење LED дигитален
 • Ефтино рамково LED-огледало 5мм без бакарно сребрено огледало стакло

    Предмет бр. М. -1012 Рамка материјал Огледало без рамка 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина φ700mm, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран изборни функции за прекинувач за сензор за огледало прилагодено / прекинувач за движење Предводена дигитална температура
 • Огледало за бања со повеќе функции

    Огледало 5мм без бакар и олово без сребрено огледало без отпечатоци од прсти за омразено замрзнато подрачје Големина 500мм,600мм,700мм,800mm светилка 5050 високи излезни SMD LED ленти Извор на светлина 3000K-6000K / 24lm / парчиња,60парчиња / м 14W / m,ШАУТ>80,долги часови на 50000h LED возач UL наведени,СЕ сертифициран,Сертификати IP44 UL / cUL, ЦБ, ОВА, RoHS сертификати,со гаранција од 2 години Повеќе функции за опција -Прилагодена форма,...
 • Паметно предводено огледало со Андроид систем

    Огледало 5мм без бакар и олово без сребрено огледало без отпечатоци од прсти за омразено замрзнато подрачје Големина 500мм,600мм,700мм,800mm светилка 5050 високи излезни SMD LED ленти Извор на светлина 3000K-6000K / 24lm / парчиња,60парчиња / м 14W / m,ШАУТ>80,долги часови на 50000h LED возач UL наведени,СЕ сертифициран,Сертификати IP44 UL / cUL, ЦБ, ОВА, RoHS сертификати,со гаранција од 2 години Повеќе функции за опција -Прилагодена форма,...
 • Предводено огледало со декорација на самото место

    Огледало 5мм без бакар и олово без сребрено огледало без отпечатоци за површина замрзнат во огледало Големина 500*700,600*800,700*900 Светилка 5050 високи излезни SMD LED ленти Извор на светлина 3000K-6000K / 24lm / парчиња,60парчиња / м 14W / m,ШАУТ>80,долги часови на 50000h LED возач UL наведени,СЕ сертифициран,Сертификати IP44 UL / cUL, ЦБ, ОВА, RoHS сертификати,со гаранција од 2 години Повеќе функции за опција -Прилагодена форма,...
 • Огледало осветлено со алуминиумска рамка со предно замрзнато светло 3000k / 6000к

    Предмет бр. М. -1058 Рамка материјал Сребрена алуминиумска рамка Огледало 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 780 * 750мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран сензорски прекинувач / прекинувач за движење предводена дигитална бричење за температура
 • Супер тенка црна алуминиумска рамка во облик на миро со предводена светлина со огледало за лупа

      Предмет бр. М. -1055 Рамка материјал Супер тенка алуминиумска рамка Огледало 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина Φ700mm, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран прекинувач за сензор / прекинувач за движење предводена од дигитална температура
 • Акрилна и алуминиумска рамка со висок квалитет, предводена од огледало со функција за зголемување,

    Предмет бр. М. -1039 Рамка материјал акрилик & Огледало од алуминиумска рамка 5мм огледало без бакар, антикорозивна големина 800 * 750мм, Прилагодено извор на светлина 5050, 2835 ЛЕД-лента, ШАУТ>80, ШАУТ>90, 3000k / 4000k / 6000k достапен Влезен напон AC100-240V, 50/60Сертификат за Hz UL ETL CETL CE CE RoHS сертифициран прекинувач за сензор / прекинувач за движење предводена од дигитална температура
123Следно> Страница 1 на 3

Испратете ни ја пораката до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА