• Call Mbështetje +86-13902850362

KUZHINA PUREFINE & BATH

FRANK, themeluar në 2006, është e vendosur në Foshan, Kinë. Frank është një banjo kryesor zgjidhje mobilje provider në Kinë. Ne gjithmonë të mbajtur konceptin origjinal në mendje, dhe është fokusuar në kabinetin cilësi të lartë banjo për 13 vjet. Deri tani FRANK janë duke krijuar më shumë se 500 dyqane në familje dhe jashtë vendit.

Shitësi i drejtpërdrejtë i kabinetit të banjës së Kinës me cilësi të lartë dhe dizajne të madhësive dhe stileve të ndryshme të kabinetit të pasqyrës së banjës!! Mobiljet e banjës janë një send thelbësor në shtëpinë tonë. Një kotësi e përshtatshme banjo do të freskojë banjën tonë. Një kabinet i bukur banjo mund ta bëjë jetën tonë më të lumtur. Pra, është shumë thelbësore të njohësh stilin e banjës. Dhe cilat janë stilet e kabinetit të murit të banjës? Tjetra FRANK do t'ju bëjë një përmbledhje të vogël të dollapëve të banjës me shitje të nxehtë.
Enquiry TANI