• Call Mbështetje +86-13902850362

Një ofrues kryesor i zgjidhjeve të mobiljeve për banjo në Kinë

Everyone's life can not be separated from the bathroom mirror cabinet with sink, e cila bëhet mobilja standarde e banjës në dekorimin modern të shtëpisë. Jeta me cilësi të lartë kërkon dekorim të hollë për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm në shtëpi. Në FRANK, mund të gjeni dollapët e mobiljeve të banjës që ju pëlqejnë.

2019 është një vit i rregullimit të vazhdueshëm makroekonomik. Nën trendin e përmirësimit të konsumit, industria sanitare përballet me mundësi të reja zhvillimi. për më tepër, the improvement of people's living standards and the change of their opinions about sanitaryware culture have brought great motivation and vitality to our sanitaryware industry. Por në të njëjtën kohë, the operating pressure increases.

In the year 2020, ne kemi parë shumë ndërmarrje të shkëlqyera sanitare të banjës vazhdimisht i lëmojnë markat e tyre. Për zhvillimin e ardhshëm të industrisë së banjës, sipërmarrësit janë mbyllur në tre pika kryesore: optimizëm, innovations and energy conservation, and environmental protection.

At the bathroom furniture industry, Frank është një ekspert i kotësive të banjës. Përpjekje më të mëdha janë të nevojshme para se të arrijmë qëllimin tonë. Në këtë epokë, with consumers, experience, and product quality as the core, ndërmarrjet e mobiljeve të banjove, siç janë FRANK, duhet të përmbaheni qëllimit të tyre origjinal ndërsa sjellin më shumë stile kotësie banjo të reja nga e vjetra, dhe vazhdimisht optimizoj dhe përmirësoj produktet dhe shërbimet për të krijuar përparësi më konkurruese në të ardhmen.

If you wanna know about the bathroom mirror cabinet with the sink, ju lutem na kontaktoni! Frank is a leading bathroom furniture manufacturer në Kinë. We always keep the original concept in mind and have focused on a high-quality bathroom cabinet for 13 vjet. So far FRANK has been setting up more than 500 dyqane në familje dhe jashtë vendit.

Tags: ,
Enquiry TANI