• Call Mbështetje +86-13902850362

Katër këshilla për të shmangur deformimin e kabinetit të pasqyrës të banjove LED

në ditët tona, people pay more and more attention to the quality and style of the led bathroom mirror cabinet. Për shembull, the bathroom furniture cabinets should not only have a good appearance and decoration but also increase the storage function of the toilet. megjithatë, ka shumë lloje të kotësive të banjove për shitje në treg. Pas përdorimit afatgjatë, deformimi i kabinetit shpesh ndodh. Si ta shmangni këtë situatë? Tjetra Frank ndajnë disa metoda për të parandaluar deformimin e kotësive të banjove dhe kabineteve.

Në përgjithësi, the deformation of the bathroom cabinet is mainly due to the following three factors:

E para është se përzgjedhja dhe cilësia e materialeve nuk janë standarde; e dyta është që filmi mbrojtës në sipërfaqen e materialeve është i dëmtuar për shkak të goditjeve gjatë transportit; the third is that the toilet is too humid and the wood is exposed to the humid environment for a long time.

Look for preventive measures.

1.Para së gjithash, kur zgjidhni kabinetin e banjës, marka e saj është shumë e rëndësishme.

Ka shumë lloje të dollapëve të banjës në treg, kështu që është e lehtë për ne të ngatërrohemi kur zgjedhim. Në përgjithësi, për një markë të mirë, quality and after-sales are more guaranteed. Pasi të keni marrë kabinetin e banjës, para së gjithash, kontrolloni nëse ka shenja goditje në sipërfaqe. Nëse ka, gjeni tregtarin për ta kthyer atë në kohë.

2.When installing the washbasin on the bathroom wall cabinets, kyçja duhet të vuloset me zam qelqi. Kjo është për të parandaluar që avujt e ujit të hyjnë në kabinet përmes hendekut, which will lead to moisture in the entire storage area, resulting in material deformation and even a peculiar smell. Ne kete kohe, the bathroom cabinet can not only play a role in storage but also affect the mood of the whole day.

3. Në mënyrë që të zvogëlohet ndikimi i lagështisë në dollapin e banjës, tualeti duhet të mbahet i ajrosur.

Dritare të hapura dhe tifoz shter në banjë janë të nevojshme, do të ishte më mirë të jesh në gjendje të mbash ndarjen e lagësht të thatë. Në të njëjtën kohë, keni më mirë të zgjidhni kabinetin e banjës me këmbë më të lartë të kabinetit, and with a 304 stainless steel footpad, pjesa e pasme e kabinetit ka më mirë të mos jetë afër murit, në mënyrë që të izoloni në mënyrë efektive lagështinë në tokë dhe mur.

4.Zakonisht gjithashtu i kushtoni vëmendje mirëmbajtjes së kabinetit të banjës, pastroni me kohë ujin në kabinet.

Në jetë, spërkatja e ujit e lavamanit dhe rubinetit është e pashmangshme. megjithatë, the joint between the basin and the table should be kept dry to prevent splashing water from staying on the cabinet surface for a long time, duke rezultuar në deformim material të kabinetit. Ne kete kohe, zgjidhni një shkumë të pasur, rubinet uji i butë është një mënyrë e mirë për të mbrojtur dollapin e banjës.

Above are the maintenance skills of the led bathroom mirror cabinet. Nëse keni nevojë për më shumë këshilla dhe njohuri profesionale në procesin e blerjes së dollapëve të kotësisë së banjës, please contact Frank.

Etiketat: ,
Enquiry TANI