• Call Mbështetje +86-13902850362

Si të blini një kabinet të denjë për banjë ?

The bathroom cabinet is a piece of essential equipment in the bathroom furniture. A good-looking and practical bathroom cabinet can not only help people better storage of goods but also can play a decorative effect. Aktualisht, ka shumë lloje të dollapëve të banjës në treg, with various styles and materials. Pra, si të zgjidhni një dollap të përshtatshëm banjo? How to buy worthy bathroom furniture storage? prandaj, mbledhja e stilit të dekorimit, the limitation of reserved position, and so on are the factors we should consider when selecting a bathroom cabinet.

The purchase of bathroom cabinets is great learning.

sot, Unë do t'ju ofroj strategjinë më të plotë të kabinetit të banjës. Le ta mbledhim shpejt!

(1)Dimensionet e kabinetit të banjës

Për të zgjedhur një kabinet të përshtatshëm banjo, së pari duhet të përcaktoni madhësinë e kabinetit të banjës. Aktualisht, dollapët standarde të banjës janë të gjata 80cm-100cm dhe 45cm-50cm të gjera. If the toilet has a large area, the length of the bathroom cabinet can even reach 120cm-180cm. In the choice of bathroom cabinet size, duhet të ndiqet ergonomia. Nëse është shumë e lartë dhe shumë e shkurtër, do të ndikojë seriozisht në përvojën e përdoruesit.

(2)Stili i kabinetit të banjës

Pas përcaktimit të madhësisë së kabinetit të banjës, hapi tjetër është të zgjidhni stilin sipas stilit të dekorimit të banjës. Aktualisht, dy lloje të kabineteve të banjës janë më të njohura në treg, one is floor-standing and the other is wall-mounted. Të dy kanë avantazhe dhe disavantazhe.

1.Kabinet banjo në këmbë: i referohet kabinetit të banjës me fundin që prek tokën

Përparësitë: 1.There is no wall restriction during installation, convenient transportation, and installation. 2.Shtë i përshtatshëm për të ruajtur dhe ruajtur objektet, me hapësirë ​​më të madhe për ruajtje, stable center of gravity and can store heavy objects.

disavantazhet: 1. The bottom touches the ground all the year-round, e cila është më e ndjeshme ndaj lagështirës. 2. Duke zënë më shumë hapësirë ​​do ta bëjë banjën më të depresionuar dhe hapësirën më të vogël. 3. Difficultshtë e vështirë të pastrohet, dhe ka shumë pika sanitare të ngordhura në fund.

2.Kabineti i banjës me mur: i referohet një kabineti banjo, fundi i të cilit është pezulluar dhe instaluar në mur duke i lidhur pjesët.

Përparësitë: 1. Pezullimi i poshtëm është i favorshëm për përhapjen e lagështirës, jo i mykur. 2. Nuk ka asnjë qoshe sanitare të ngordhur në vendin e varur, i cili është i përshtatshëm për pastrim. 3. Shtë e thjeshtë dhe e lehtë, dhe nuk do të duket se tualeti është shtypës dhe i mbushur me njerëz.

disavantazhet: 1. Instalim i mundimshëm, duhet të përdorni mure me ngarkesë dhe mure të ngurta për të instaluar dollapët e banjës. 2. Mbartës i dobët i ngarkesës, it can't place overweight items. 3. Hapësira e ruajtjes është e kufizuar.

(3)Materiali i kabinetit të banjës

Banjo është një hapësirë ​​e lagësht dhe e errët gjatë gjithë vitit. There is also a lot of attention to the material selection of bathroom cabinets. Aktualisht, materiali i kabinetit është kryesisht dru i ngurtë, PVC, pjatë çeliku inox.

1.Dollap PVC banjo

Dollapët e banjës PVC kanë rezistencë të mirë të ujit, so they are not susceptible to moisture and mildew and are durable. Përveç kësaj, Dollapët e banjës PVC kanë performancë shumë të mirë të përpunimit. Ka shumë zgjedhje në ngjyrë dhe formë, and the price is relatively cheap and it has high cost-effective.

megjithatë, the PVC bathroom cabinet is made of chemical board, which has many harmful substances and poor high-temperature resistance. Zgjidhet me kujdes nga të moshuarit dhe fëmijët në familje.

2.Kotësi banjo me dru të ngurtë

Kabineti i banjës së ngurtë prej druri ka si strukturën ashtu edhe pamjen, por kostoja është relativisht e lartë. If you want to pursue the style of the bathroom and the appearance of the bathroom, kabineti i drurit të ngurtë është një zgjedhje e mirë. megjithatë, dollapët e ngurtë të drurit janë relativisht të ndjeshëm ndaj lagështirës dhe nuk janë të qëndrueshme.

3.Kabineti banjo prej çeliku inox

Stainless steel bathroom cabinet has a stronger metal texture, good wear resistance, and moisture resistance, mbrojtja e mjedisit është gjithashtu shumë e mirë, and it is also a good choice for a bathroom cabinet. megjithatë, kabineti i banjës prej çeliku inox në vetvete nuk është i dukshëm, dhe do të plaket për shkak të njollave të ujit pas përdorimit të gjatë, që kërkon më shumë mirëmbajtje dhe riparim.

The above is about how to choose a bathroom cabinet. Nëse keni akoma pyetje, ju lutem na kontaktoni. Frank is a bathroom furniture manufacturer in China focusing on high-quality bathroom cabinet for 13 vjet.

Tags: ,
Enquiry TANI