• Call Mbështetje +86-13902850362

How to protect bathroom sink cabinets from moisture?

Kur zgjidhni kabinete për lavamanin e banjës, ne do të shqyrtojmë më shumë problemin e rezistencës nga lagështia e kotësive të cilësisë së banjës. Due to a large amount of water used in the bathroom, mjedisi është shumë i lagësht. So how is the 48-inch bathroom cabinets with sink moistureproof? sot, as a prodhuesi i mobiljeve te banjove, FRANK do të donte të prezantonte metodat e lagështirës së kabinetit të pasqyrës së banjës.

1.wall hung bathroom vanity or bathroom cabinet recessed in the wall can prevent water vapor penetration.

The main source of moisture in the floor. The wall-hung and wall mounted bathroom cabinets solve the problem of moisture absorption at the bottom of the cabinet and successfully block 50% të depërtimit të lagështisë në dollapin e banjës. Bathroom corner cabinet wall mounted can not only avoid direct contact with the ground but also maximize the use of the upper bathroom space.

2.Corner bathroom cabinet with high metal legs can avoid direct contact with water vapor on the ground.

Nëse kabineti i banjës përdor këmbët e kabinetit prej druri, është e lehtë të lagësh, dhe pa vetëdije do të çojë lagështinë në trupin e kabinetit, që përfundimisht do të çojë në deformimin e gjithë kabinetit. Nëse fundi i kabinetit përdor metalin si materialin e këmbës për të mbështetur kabinetin, problemi do të zgjidhet me shkathtësi. Përveç kësaj, këmbët e kabinetit të aluminit janë shumë të forta, i cili mund t’i rezistojë presionit të rëndë të legenit. And the anti-rust characteristics of aluminum can ensure that the cabinet legs do not rust after contact with water.

3.Tub me kullimin e dyshemesë

Pellgu i lidhur direkt me kotësinë e lavamanit të vetëm është e zakonshme, frekuenca e përdorimit është gjithashtu mjaft e lartë. Tubi i daljes së ujit të lavamanit do të kalojë nëpër pllakën e poshtme dhe do të hyjë në tokë. The condensed water in the basin will also take the opportunity to sneak into the cabinet bottom plate from the cutting edge of the plate so that the bathroom cabinet bottom plate is affected by moisture and deformation. Për sa kohë që në dalje të tubacionit në fund të pishinës është instaluar një kullues i papërshkueshëm nga uji, jeta e shërbimit të kabinetit mund të zgjatet.

4.Waterproof aluminum foil pad at the bottom of the cabinet to prevent moisture

Sipas përvojës së zakonshme të banjës, do të zbulojmë që pellgu ose rubineti në banjë do të prodhojë një sasi të madhe uji të kondensuar kur hasni ajër të nxehtë, which will flow into the bottom of the bathroom sink cabinets along with the table, duke bërë që kabineti të bëhet i mykur dhe deformuar. Nëse mund të shtoni me kohë një shtresë petë alumini të papërshkueshëm nga uji ose jastëk gome në fund të kabinetit, ju mund ta zgjidhni këtë problem, të cilat jo vetëm që mund të parandalojnë lagështinë, por edhe të rregullojnë produktet e banjës.

Etiketat:
Enquiry TANI