• Call Mbështetje +86-13902850362
Sipërfaqe e ngurtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A79: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 420X340X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A75: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600X360X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A71: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600X400X110 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A70: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 400X400X110 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A68: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 560X320X155 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A66: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 410X400X180 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A65: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600x350x160 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A62: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 500X350X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut
      Model #: Pjesa e Produktit FG-A39: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 400Ngjyra X400X100: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
12 faqe 1 të 2
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI