• Call Mbështetje +86-13902850362

Sipërfaqe e ngurtë

 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A79: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 420X340X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A75: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600X360X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A71: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600X400X110 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A70: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 400X400X110 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A68: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 560X320X155 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A66: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 410X400X180 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A65: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 600x350x160 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A62: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 500X350X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: Pjesa e Produktit FG-A39: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 400Ngjyra X400X100: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Gurë artificial elegant sipërfaqësor i fortë mbi pellgun e larjes së banakut

      Model #: FG-A29 Product Part: pellgu i larjes së banakut Dimensionet: 420X340X150 Ngjyra: Materiali i Bardhë: Pluhur alumini + rrëshirë ISO + pigment UK LR 1. Pellgu i larë sipërfaqe të rrumbullakët të ngurtë të bardhë mat 2. Një konstruksion për siguri dhe qëndrueshmëri. 3. Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim të lehtë
 • Solid surface wash basin round

    Model #: FG-A26 Product Part: Solid surface wash basin Dimensions: 420X420X150 Color: Materiali i Bardhë: Aluminium powder+ISO resin+UK LR pigment 1.Matt white round solid surface wash basin 2.One piece construction for safety and durability. 3.Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim dhe sanitizim të lehtë. P1: What's the material of bathroom vanity…
 • Solid surface wash basin rectangular

    Model #: FG-A20 Product Part: Solid surface wash basin Dimensions: 380X380X80,500X360X80,600X415X105 Color: Materiali i Bardhë: Aluminium powder+ISO resin+UK LR pigment 1.Matt white round solid surface wash basin 2.One piece construction for safety and durability. 3.Kunder ndotjes, Sipërfaqe jo poroze për pastrim dhe sanitizim të lehtë. P1: What's the material of bathroom vanity…
12 faqe 1 të 2

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI