• Call Mbështetje +86-13902850362

Vaskë

 • Cila është më e mirë për kabinetin e banjës?

  Kabineti i banjës, sapo dëgjuam emrin, mund ta mendojmë si një kabinet i instaluar në banjë. Kështu për kabinetin e banjës, kabineti i banjës me porosi gradualisht është bërë një trend i ri në treg. Which brand of custom bathroom cabinets is the best quality…
 • Is the bathroom cabinet custom made?

  As people's living standards improve, the joy of life is getting higher and higher. Bathroom cabinets are definitely essential when designing a bathroom. But for the question of whether the bathroom cabinet is good for the finished product or customized, there may be many people who will hesitate when choosing…
 • What are the precautions for custom bathroom cabinets? 90% of people don’t know

  In the previous article, we talked about how to customize the bathroom cabinet. Many users expressed their opinions on QQ, WeChat, and even email, expressing their views on the viewpoints in the text, and eager to talk about some considerations in the process of customizing the bathroom cabinet. Talk, then…
 • Frank's Design "Mountain Series" Won The "AuTo Design Award 2019" Excellent Work

  Congratulations to Frank's bathroom cabinet product designer, Mr. Du rushed, for winning the excellent work award of the "AuTo design award" in 2019. After several months of multiple selections and comprehensive evaluation by a number of well-known local design tutors, the "Shan Qiu" series stood out among the numerous entries…
 • Mënyra e saktë për të pastruar pasqyrën

  Pasqyrat janë kudo në jetën tonë. Kur pasqyra është e ndyrë dhe e paqartë, shumica e njerëzve do ta fshijnë atë me një shami të lagur, por ata zbulojnë se sa më shumë ta fshijnë atë, turbullira bëhet. Ndonjëherë ata edhe e shikojnë atë. Une nuk e di, come to learn the correct way to…
 • Is the wall mounted bathroom cabinet strong?

  A wall-mounted bathroom cabinet can be said to be an indispensable type of bathroom furniture in the bathroom. Due to the limited space in the bathroom, many people choose wall-mounted sink cabinets when installing, allowing the use of the bathroom space. With the continuous improvement of people's living standards, people's…
 • Një ofrues kryesor i zgjidhjeve të mobiljeve për banjo në Kinë

  Everyone's life can not be separated from the bathroom mirror cabinet with sink, e cila bëhet mobilja standarde e banjës në dekorimin modern të shtëpisë. Jeta me cilësi të lartë kërkon dekorim të hollë për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm në shtëpi. Në FRANK, mund të gjeni dollapët e mobiljeve të banjës që ju pëlqejnë. 2019 is a…
 • How to protect bathroom sink cabinets from moisture?

  Kur zgjidhni kabinete për lavamanin e banjës, ne do të shqyrtojmë më shumë problemin e rezistencës nga lagështia e kotësive të cilësisë së banjës. Due to a large amount of water used in the bathroom, mjedisi është shumë i lagësht. So how is the 48-inch bathroom cabinets with sink moistureproof? sot, as a bathroom furniture manufacturer,...
 • Katër këshilla për të shmangur deformimin e kabinetit të pasqyrës të banjove LED

  në ditët tona, people pay more and more attention to the quality and style of the led bathroom mirror cabinet. Për shembull, the bathroom furniture cabinets should not only have a good appearance and decoration but also increase the storage function of the toilet. megjithatë, there are many kinds of bathroom vanities…
 • Si të blini një kabinet të denjë për banjë ?

  Dollapi i banjës është një pjesë e pajisjeve thelbësore në mobiljet e banjës. Një kabinet banjo me pamje të mirë dhe praktike jo vetëm që mund të ndihmojë njerëzit në ruajtjen më të mirë të mallrave por gjithashtu mund të luajë një efekt dekorativ. Aktualisht, ka shumë lloje të dollapëve të banjës në treg, with various styles…
 • Prodhuesi i Kinës i Shitjeve të Drejtpërdrejta dhe Dizajnet e Kabinetit të Pasqyrave të Banjës!!

  Shitësi i drejtpërdrejtë i kabinetit të banjës me cilësi të lartë i Kinës dhe dizenjot e madhësive dhe stileve të ndryshme të kabinetit të pasqyrës së banjës!! Mobiljet e banjës janë një send thelbësor në shtëpinë tonë. Një kotësi e përshtatshme banjo do të freskojë banjën tonë. Një kabinet i bukur banjo mund ta bëjë jetën tonë më të lumtur. So it is very essential…
 • Përshtatni kotësitë e banjës në stile të ndryshme, Rinovoni banjën tuaj!

  Customize bathroom vanities from China manufacturer in different styles and materials , rifreskoni banjën tuaj!!! Siç e dimë të gjithë, Kabineti i pasqyrës së banjës është një mobilje e rëndësishme në të gjithë banjën. Një kotësi e mirë e pasqyrave të banjës do ta bëjë tërë banjën të duket më modë dhe e bukur. Add an extra instant glam to…
123Next >...1379 faqe 1 të 1379

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI