• shtëpi
 • ofruesi i zgjidhjeve të mobiljeve për banjo

ofruesi i zgjidhjeve të mobiljeve për banjo

 • Cila është më e mirë për kabinetin e banjës?

  Kabineti i banjës, sapo dëgjuam emrin, mund ta mendojmë si një kabinet i instaluar në banjë. Kështu për kabinetin e banjës, kabineti i banjës me porosi gradualisht është bërë një trend i ri në treg. Cila markë e kabineteve të banjove me porosi është cilësia më e mirë…
  Read more
 • A është bërë me porosi dollapi i banjës?

  Ndërsa standardet e jetesës së njerëzve përmirësohen, gëzimi i jetës po bëhet gjithnjë e më i lartë. Dollapët e banjës janë padyshim thelbësorë kur dizajnoni një banjë. Por për pyetjen nëse kabineti i banjës është i mirë për produktin e përfunduar apo i personalizuar, mund të ketë shumë njerëz që do të hezitojnë kur zgjedhin…
  Read more
 • Cilat janë masat paraprake për dollapët e banjove me porosi? 90% e njerëzve nuk e dinë

  Në artikullin e mëparshëm, ne folëm se si të rregulloni kabinetin e banjës. Shumë përdorues shprehën mendimet e tyre për QQ, WeChat, dhe madje edhe email, duke shprehur pikëpamjet e tyre për pikëpamjet në tekst, dhe të etur për të folur për disa konsiderata në procesin e personalizimit të kabinetit të banjës. Flisni, pastaj…
  Read more
 • Dizajni i Frankut "Seria Malore" Fitoi "Çmimi i Dizajnit Automatik 2019" Pune e shkelqyer

  Urime për dizajnerin e produktit të kabinetit të banjës së Frank, Zoti. Du nxitoi, për fitimin e çmimit të punës së shkëlqyer të "Çmimi i dizajnit Auto" në 2019. Pas disa muajsh zgjedhjesh të shumëfishta dhe vlerësimi gjithëpërfshirës nga një numër tutorëve të njohur vendas të dizajnit, the "Shan Qiu" Seriali spikati mes hyrjeve të shumta…
  Read more
 • Mënyra e saktë për të pastruar pasqyrën

  Pasqyrat janë kudo në jetën tonë. Kur pasqyra është e ndyrë dhe e paqartë, shumica e njerëzve do ta fshijnë atë me një shami të lagur, por ata zbulojnë se sa më shumë ta fshijnë atë, turbullira bëhet. Ndonjëherë ata edhe e shikojnë atë. Une nuk e di, ejani për të mësuar mënyrën e duhur për të…
  Read more
 • A është i fortë kabineti i banjës i montuar në mur??

  Një dollap banjosh i montuar në mur mund të thuhet se është një lloj i domosdoshëm i mobiljeve të banjës në banjë.. Për shkak të hapësirës së kufizuar në banjë, shumë njerëz zgjedhin dollapë lavaman të montuar në mur kur instalojnë, duke lejuar përdorimin e hapësirës së banjës. Me përmirësimin e vazhdueshëm të standardit të jetesës së njerëzve, e njerëzve…
  Read more
 • Një ofrues kryesor i zgjidhjeve të mobiljeve për banjo në Kinë

  Jeta e të gjithëve nuk mund të ndahet nga kabineti i pasqyrës së banjës me lavaman, e cila bëhet mobilja standarde e banjës në dekorimin modern të shtëpisë. Jeta me cilësi të lartë kërkon dekorim të hollë për të krijuar një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm në shtëpi. Në FRANK, mund të gjeni dollapët e mobiljeve të banjës që ju pëlqejnë. 2019 Eshte nje…
  Read more
 • Si të mbroni dollapët e lavamanit të banjës nga lagështia?

  Kur zgjidhni kabinete për lavamanin e banjës, ne do të shqyrtojmë më shumë problemin e rezistencës nga lagështia e kotësive të cilësisë së banjës. Për shkak të sasisë së madhe të ujit të përdorur në banjë, mjedisi është shumë i lagësht. Pra, si janë dollapët e banjës 48 inç me lavaman rezistent ndaj lagështirës? sot, si prodhues i mobiljeve për banjo,...
  Read more
123Tjetra >...2049 faqe 1 të 2049
Enquiry TANI