• Call Support +86-13902850362

LITAR PUTRA & BATH

FRANK, diadegkeun dina 2006, perenahna di Foshan, Cina. Frank mangrupikeun panyadia solusi kamar mandi pimpinan di China. Kami salawasna jaga konsép anu asli, na geus fokus kana kabinét kamar mandi kualitas luhur 13 taun. Sajauh ieu FRANK parantos netepkeun langkung ti éta 500 toko di luar negeri sareng luar negeri.

Produsén kabinet kamar mandi kualitas luhur Cina langsung ngadesain sareng desain rupa-rupa ukuran sareng gaya kabinét eunteung mandi!! Perabot kamar mandi mangrupikeun barang penting dina bumi urang. Kualitas kamar mandi anu cocog bakal naék deui kamar mandi kami. Kabinét kamar mandi anu saé tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung senang. Janten pisan penting pisan pikeun terang gaya mandi. Sareng naon gaya kabinét témbok mandi? Salajengna FRANK bakal ngadamel ringkesan alit na kabinet kamar mandi anu panas ka anjeun.
INQUIRY NOW