• Call Support +86-13902850362

Opat tips pikeun nyingkahan panyawang kabinét kaca spion LED!

Kiwari, people pay more and more attention to the quality and style of the led bathroom mirror cabinet. Salaku conto, the bathroom furniture cabinets should not only have a good appearance and decoration but also increase the storage function of the toilet. Najan kitu, aya seueur jinis kamar mandi pikeun dijual di pasar. Sanggeus dianggo jangka panjang, deformasi kabinet sering lumangsung. Kumaha nyingkahan kaayaan ieu? Salajengna Frank ngabagi sababaraha metode pikeun nyegah deformasi kabébasan kamar mandi sareng lemari.

Umumna nyarios, the deformation of the bathroom cabinet is mainly due to the following three factors:

Anu mimiti nyaéta pamilihan sareng kualitas bahan henteu standar; anu kadua nyaéta pilem pelindung dina pabeungeutan bahan rusak kusabab nabrak dina angkot; the third is that the toilet is too humid and the wood is exposed to the humid environment for a long time.

Look for preventive measures.

1.Anu mimiti, nalika milih kabinét kamar mandi, merekna penting pisan.

Aya seueur jinis kamar mandi dina pasar, janten gampang urang bingung lamun milih. Umumna nyarios, pikeun merek anu saé, quality and after-sales are more guaranteed. Sanggeus meunangkeun kabinét kamar mandi, anu mimiti, parios naha aya tanda nabrak dina beungeut cai. Upami aya, milarian sudagar pikeun uih deui kana waktosna.

2.When installing the washbasin on the bathroom wall cabinets, gabungan pasti disegel sareng lem gelas. Ieu pikeun nyegah uap cai tina lebet kabinét ngalali jurang, which will lead to moisture in the entire storage area, resulting in material deformation and even a peculiar smell. Dina waktos ayeuna, the bathroom cabinet can not only play a role in storage but also affect the mood of the whole day.

3. Dina raraga ngirangan pangaruh Uap dina kabinet kamar mandi, jamban kedah dijaga ventilasi.

Jandéla anu kabuka sareng kipas knalpot di kamar mandi perlu, éta bakal leuwih hadé pikeun bisa ngajaga pamisahan baseuh garing. Dina waktos anu sasarengan, anjeun kedah langkung milih milih kabinét kamar mandi sareng leg kabinét anu langkung luhur, and with a 304 stainless steel footpad, tukang kabinet tos langkung saé henteu caket kana témbok, supaya sacara efektif ngasingkeun Uap dina taneuh sareng témbok.

4.Biasana ogé nengetan pangropéa tina kabinét kamar mandi, pas waktosna ngabersihan cai dina lomari.

Dina kahirupan, cai anu nyeuseuh tina cuci sareng ketok teu tiasa dielirikeun. Najan kitu, the joint between the basin and the table should be kept dry to prevent splashing water from staying on the cabinet surface for a long time, hasilna deformasi material kabinet. Dina waktos ayeuna, milih busa anu beunghar, keran cai lemes mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagaan kabinet kamar mandi.

Above are the maintenance skills of the led bathroom mirror cabinet. Upami anjeun peryogi nasihat sareng pangembang langkung profésional dina prosés mésér lemari kasombongan kamar mandi, please contact Frank.

Tags: ,
INQUIRY NOW