FRANK, diadegkeun dina 2006, perenahna di Foshan, Cina. Frank mangrupikeun panyadia solusi kamar mandi pimpinan di China. Kami salawasna jaga konsép anu asli, na geus fokus kana kabinét kamar mandi kualitas luhur 13 taun. Sajauh ieu FRANK parantos netepkeun langkung ti éta 500 toko di luar negeri sareng luar negeri.

Our Factory

FRANK covers an area of about 80,000 square meters of modern production base, and is equipped with 8 modern manufacturing lines and over 800 employees. The internal of factory introduces 5S management method, production distribution strictly in accordance with ISO9001:2000 quality management system standards. With multiple advanced standardization production line, FRANK has made active exploration for the standardized production and standardized management of Chinese bathroom furniture industry.

Our Product

American design bathroom vanity、Kasombongan kamar mandi antik、Kaméra kamar mandi desain modern、Tall cabinetMirrors

Product Application

Bathroomapartmenthotelproject

Bathroom

Apartment

Hotel

Our Certificate

PISAN AYEUNA