• Pangrojong Telepon +86-13902850362
American style single sink wall hung bathroom vanities
American style single sink wall hung bathroom vanities

Tembok tilelep tunggal gaya Amérika ngagantung kasombongan kamar mandi

The PR886 double sinks bathroom vanity blends a luxurious Ash finish with clean transitional style that complements any bathroom. Hand-crafted out of solid Ash wood, this vanities feature matched design soft-close doors and offers two concealed drawers inside. A beautiful piece of furniture for your bath.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Modél : PR886
Product Part: Vanity+Countertop +Mirror
Dimensions: Kasombongan: 1350*600*850、Eunteung: 540*40*1000
Warna: Ash or customized
Bahan: Solid ash wood, Marmer alam, DTC hardware.

 

 

1. 2 soft-close doors

2. Two concealed drawers inside

3. Adjustable height levelers

4. Marmer alam.

5. eco-friendly paint

6. handcrafted vanity

7. Wood frame mirror

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA