• Pangrojong Telepon +86-13902850362
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale

Seksi Pamandi Kaméra Amérika Amérika Kalayan Dijual

Featuring solid Rubber wood construction, soft-close drawer glides, and multiple stone top options,This F7281 blends quality, style, and versatility. Add the coordinating mirror, mirrored storage cabinet or linen tower to complete the look of your bathroom.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Modél : PR-7281
Product Part: Vanity+Countertop +Mirror
Dimensions: Kasombongan: 800*550*850

Eunteung: 750*130*900

Warna: White or customized
Bahan: Solid Rubber wood, plywood, Marmer alam, DTC hardware.

 

1. 2soft-close doors

2. Adjustable height levelers

3. Marmer alam.

4. eco-friendly paint

5. handcrafted vanity

6. Wood frame mirrorand vanity

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA