• Pangrojong Telepon +86-13902850362
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers
Antique Style Oak Wood Bathroom Vanity Suppliers

Gaya Antik Pembekal Kamar Mandi Kuda Cai

This luxury batroom vanity cabinet set features with 4 full extention drawer & 1 door .

Mirro cabinet makes you feel more functional .

Balck natural marble decorates this vanity more luxury .

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Modél F-7206
Ukuranna Kabinet:1250*600*860mm、Eunteung:1200*160*1030mm
Bahan Ek Amérika
Countertop Marmer alam
Cekungan 1280℃ hiji waktos nyetak baskom keramik. Kandel molotot>1.1mm
Eunteung Pigura ek Amérika ,5mm eunteung pérak bébas tambaga
Warna C62 walnut opening paint (tiasa ningali sisikian kai asli)
Hardwarena DTC hinge nutup lemes & slide laci undermounted

 

 

1. Diimpor kai Amérika Oak ;

2. Muka cet anu tiasa ningali sisikian kai asli;

3. Hardware nutup lemes

4. Geser laci anu henteu katingali

5. Marmer alam ,gampang dibersihkeun

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA