• Pangrojong Telepon +86-13902850362
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory
Chinese Antique Bathroom Sinks And Vanities Factory

Mandi Kecap Mandian Antik Cina sareng Pabrik Usaha

Dilengkepan slider draw draw penutupan lemes lengkep sareng engsel panto, kumpulan Diana aya di dieu pikeun ngingetkeun. Didamel nganggo kai Amecian Oak padet anu éndah dipanén di wétan Amérika Kalér. Ahli didamel sareng tukang dovetail pikeun daya tahan awét sareng sentuhan kelas.

Méja meja marmer alami ngalengkepan katingalina sareng gampang dibersihkeun, masihan anjeun katingal bersih pikeun taun anu bakal datang.

Pikeun kumpulan ieu ,Kami gaduh 3 ukuran standrard ,urang ogé tiasa ngarobih ukuran anjeun.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Modél F-7032
Ukuranna Kabinet:1200*600*860mm

Eunteung:1000*1075mm

Bahan Ek Amérika
Countertop Marmer alam
Cekungan 1280℃ hiji waktos nyetak baskom keramik. Kandel molotot>1.1mm
Eunteung Pigura ek Amérika ,5mm eunteung pérak bébas tambaga
Warna C51 Bodas muka cet (tiasa ningali sisikian kai asli)
Hardwarena DTC hinge nutup lemes & slide laci undermounted

 

 

1. Diimpor kai Amérika Oak.

2. Muka cet anu tiasa ningali sisikian kai asli.

3. Hardware nutup lemes.

4. Geser laci anu henteu katingali.

5. Marmer alam ,gampang dibersihkeun.

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA