• Pangrojong Telepon +86-13902850362
Wholesale New Products Modern Style Bathroom Vanity
Wholesale New Products Modern Style Bathroom Vanity
Wholesale New Products Modern Style Bathroom Vanity

Grosir Produk Anyar Modél Pamandian Kaméra Modéren

Equal parts practical and stylish, the MARIA features generous storage that offers plenty of concealed space for toiletries, spare linens and other washroom necessities.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

 

Modél PR9721200
Ukuranna Kabinet:1200*520*890mm、Eunteung:700*30*950mm
Bahan Thai oak wood
Countertop Quartz
Cekungan 1280℃ hiji waktos nyetak baskom keramik. Kandel molotot>1.1mm
Eunteung 5mm eunteung pérak bébas tambaga
Warna C110 black walnut+C25 yellow white
Hardwarena DTC hinge nutup lemes & slide laci undermounted

 

 

1. The VALSPAR paint, perlindungan lingkungan. Multiple waterproof coating processing, no odor, formaldehyde-free, no radiation.

2. Austrian Blumhardware, buffer self-priming guide rail, hinge, slide smoothly.

3. 1280 degrees ceramic basin, antibacterial glaze, smooth level off, the surface of conjunctiva, slide smoothly.

4. Import solid wood, oak Thailand, Ek Amérika, teak drying processes in Indonesia, the most stable structure.

5. Hand carved flower.

6. 32 way waterproof treatment, we can ensure the cabinet put oneself in othersposition after bubble water more than 5 taun, no crack, no mildew.

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA