×
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
American Style Bathroom Vanities With Tops For Sale
Seksi Pamandi Kaméra Amérika Amérika Kalayan Dijual

Nampilkeun konstruksi kai Karét padet, laci lentong-tutup lemes, sareng sababaraha pilihan luhur batu,F7281 ieu campuran kualitas, gaya, sareng kagunaan. Tambahkeun eunteung koordinasi, kabinet gudang eunteung atanapi menara linen pikeun ngalengkepan tampilan kamar mandi anjeun.

Detil Produk Eupan balik ayeuna

 

Modél : PR-7281
Bagian Produk: Kasombongan + Countertop + Eunteung
Diménsi: Kasombongan: 800*550*850

Eunteung: 750*130*900

Warna: Bodas atanapi khusus
Bahan: Kai karét padet, kayu lapis, Marmer alam, Hardware DTC.

 

1. 2panto lemes-nutup

2. Levelers jangkungna adjustable

3. Marmer alam.

4. cet ramah lingkungan

5. kasombongan karajinan tangan

6. Kayu pigura mirrorand kasombongan

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:
PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA