• Pangrojong Telepon +86-13902850362
×
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
American Style Bathroom Vanity Manufacturers
Pabrik Vanity Kaméra Amérika Gaya Amérika

1. Beautiful bathroom furniture is a luxury that lasts. Create your personal sanctuary from our American style bathroom vanity Collection with its natural elegance, fluid lines and graceful legs.

2. Sleek on the outside, organized on the inside.

3. To meet all your needs,our basin faucets are specially tailored,in order to suit the different demands of users. With a variety of different surface finishing materials, to create your own personality, as a fashion decoration for your bathroom.

Detil Produk Eupan balik ayeuna

 

Modél No. PR-704
Bahan Main cabinet: Kayu padet; luhureun marmer & Ceramic sink
Ukuranna Vanity size: 1600*600*860mm、Ukuran kaca spion: 700*50*1000 mm
Painting America Valspar Huarun painting.
7 lukisan lapisan.
Packing Eunteung, cabinet and marble pack separately.
1. Eunteung: Inner EPE first, With 6 side 2cm thickness foam inside standard 5 layer carton; wood frame outside.
2. Kabinet: Inner EPE first , With 4 side 2 cm thickness foam inside standard 5 layer carton, wood frame outside.
3. Marble with basin: Half-cut carton with thick form in the bottom, custom matching wood frame for each model.
4. Honeycomb carton for option.

 

 

1. Various sizes and color are available according to customer’s request.

2. 32 way waterproof treatment

3. Eco-friendly lacquer painting

4. painted 7 times for scratch-proof

5. Free logo desing,free catalogue design,free packing design

Q1: Naon bahan kabinet kasombongan kamar mandi?
A1: Kami nganggo kai padet pikeun pigura, lapis pikeun tonggong&panel samping.

Q2: Naha Frank nyayogikeun OEM&Jasa ODM?
A2: Wilujeng OEM&Urutan ODM, urang gaduh tim desain propésional sareng 13 pangalaman pikeun OEM&Jasa ODM.

Q3: Sabaraha lami waktos pamimpin?
A3: Biasana 35 poé.

Q4: Naon cara kemasanna?
A4: Kasombongan: Karton standar kalayan wawasan dewan honeycomb. Countertop: Karton standar kalayan bentuk gelembung di jero, bungkus ku bingkai kai atanapi kotak kai di luar. Metode bungkus tiasa dianggo.

P5: Kumaha upami istilah pamayaran?
A5: 30% setoran maju, 70% kasaimbangan sateuacan pangiriman.

Q6: Dupi abdi tiasa ngagaduhan logo dina produk?
A6: Leres, Anjeun tiasa.

Q7: Naon nilai tambah jasa Frank nyayogikeun?
A7: Frank provde logo logam gratis, stock, desain produk, desain katalog khusus sareng poto produk profesional pikeun anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:
PISAN AYEUNA
PISAN AYEUNA